Dezvoltarea lui Dying Light 2: Stay Human a fost finalizată. Când vom putea încerca jocul

Autor: Cosmin Aionita | 01.12.2021
Dezvoltarea lui Dying Light 2: Stay Human a fost finalizată. Când vom putea încerca jocul
Foto: Techland

Prin intermediul paginii oficiale de Twitter a jocului, Techland a confirmat că Dying Light 2: Stay Human a atins stadiul Gold. În limbajul de specialitate caracteristic industriei de gaming, această expresie este folosită pentru a marca momentul când dezvoltarea unui joc este finalizată, iar produsul este gata de a fi trimis către fabrici pentru a fi multiplicat și, mai apoi, distribuit spre magazinele de profil pentru a fi comercializat.

Este interesant că Dying Light 2: Stay Human era inițial programat pentru luna decembrie a acestui an, însă echipa de la Techland a decis să amâne lansarea jocului. Astfel, timpul suplimentar pe care producătorii îl au de acum și până în februarie, atunci când Dying Light 2 a fost reprogramat, va fi folosit de Techland pentru a finisa și mai mult jocul și pentru a se asigura că vor livra cel mai bun produs cu putință.

Acțiunea din Dying Light 2: Stay Human va avea loc în orașul post-apocaliptic The City, cu 15 ani mai târziu față de evenimentele din primul titlu al seriei. Jucătorii vor intra în pielea lui Aiden Caldwell, unul dintre supraviețuitorii infectați, ale cărui abilități de parkour și luptă îl vor ajuta pe parcursul poveștii. Narațiunea va fi afectată de hotărârile pe care eroul le va lua pe parcursul jocului.

Cel de-al doilea joc al seriei Dying Light este construit folosind C-Engine, o nouă generație a tehnologiei grafice dezvoltate de Techland, gândită special pentru a acomoda gameplay-ul open world action/adventure și action-RPG al jocului. De coloana sonoră a jocului se va ocupa Olivier Deriviere (A Plague Tale: Innocence, Vampyr, Remember Me, Assassin’s Creed IV: Black Flag – Freedom Cry).

Dying Light 2: Stay Human va fi lansat pe 4 februarie 2022 și va fi disponibil în variante pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Dying Light Twitter

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News