Diablo IV primește update-ul cu Ray Tracing. Noi jocuri sunt disponibile cu DLSS

Autor: Cosmin Aionita | 27.03.2024
Diablo IV primește update-ul cu Ray Tracing. Noi jocuri sunt disponibile cu DLSS
Foto: Blizzard Entertainment

Săptămâna aceasta, Diablo IV primește un update ce adaugă efecte de Ray Tracing în Sanctuary. De asemenea, Outpost: Infinity Siege se lansează cu suport pentru DLSS3. Pe lângă acestea, Alone In The Dark este disponibil acum cu DLSS 2, iar Lightyear Frontier include suport pentru DLSS 2 și DLAA. Toate acestea urmează recenta lansare a jocului Horizon Forbidden West Complete Edition pe PC, care a sosit cu suport din prima zi pentru NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLAA și NVIDIA Reflex.

Lansarea Diablo IV a fost doar începutul pentru noi. Iterăm în mod regulat pe baza feedback-ului jucătorilor și explorăm modul în care putem îmbunătăți aspectul vizual și atmosfera întunecată a jocului. Adăugarea efectelor Ray-Traced este următorul nostru pas pentru a face ca lumea brutală din Sanctuary să se simtă mai captivantă ca niciodată. Efecte precum fulgerele se reflectă acum în bălțile de sânge și apă, pivnițele umede și temnițele sunt mai prevestitoare cu umbre realiste, iar lumea deschisă și orașele sunt mai ancorate în realitate cu umbre și reflexii realiste suplimentare. Suntem foarte entuziasmați ca jucătorii noștri să experimenteze această nouă tehnologie.

– Michael Bukowski, Technical Director, Diablo IV

A fost minunat să lucrăm îndeaproape cu NVIDIA pentru a aduce Ray Tracing în Diablo IV. Experiența pe care o au cu tehnologiile Ray-Tracing a fost esențială pentru a ne ajuta să ducem implementarea acestor efecte la calitatea de producție, iar bibliotecile pe care le oferă, cum ar fi RTXMU, ne-au dat un impuls valoros pe măsură ce dezvoltam.

– Kevin Todisco, Principal Software Engineer, Diablo IV

Jocurile cu RTX de săptămâna aceasta:

  • Outpost: Infinity Siege – s-a lansat cu DLSS 3 Frame Generation, DLSS Super Resolution și Reflex. În rezoluție 4K, cu toate setările maxime, DLSS 3 multiplică performanța, în medie, de 3,3 ori în Outpost: Infinity Siege. Cu acest spor al numărului de cadre pe secundă utilizatorii de GeForce RTX 4090 pot atinge 160fps, GeForce RTX 4080 SUPER trece de 120fps, GeForce RTX 4070 Ti SUPER ajunge la 110fps, iar GeForce RTX 4070 SUPER trece de 100fps.
  • Diablo IV – noul update este disponibil acum și adaugă efecte noi în Sanctuary: reflexii și umbre Ray-Traced. Jocul este deja accelerat cu ajutorul DLSS 3 Frame Generation și Reflex. Cu o placă video GeForce RTX din seria 40 performanța din Diablo IV poate fi multiplicată de până la 3 ori datorită DLSS 3.
  • Horizon Forbidden West Complete Edition – disponibil acum cu DLSS 3 Frame Generation, DLSS 2 Super Resolution, DLAA și Reflex. În rezoluție 4K, cu toate setările maxime, gamerii cu placă video GeForce RTX seria 40 pot dubla numărul de cadre pe secundă prin activarea DLSS 3 în doar câteva click-uri. Pe GeForce RTX 4090 performanța trece de 180fps, GeForce RTX 4080 SUPER trece de 144fps, GeForce RTX 4070 Ti trece de 120fps, GeForce RTX 4070 SUPER trece de 110fps, iar GeForce RTX 4070 trece de 90 FPS.
  • Alone in the Dark – disponibil acum cu DLSS 2 Super Resolution.
  • Lightyear Frontier – disponibil acum cu DLSS 2 Super Resolution și DLAA

Peste 500 de jocuri și aplicații beneficiază de pe urma tehnologiilor RTX și aproape nicio săptămână nu trece fără ca un titlu nou să nu integreze NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex și efecte grafice Ray-Traced, livrând astfel experiența definitivă de gaming pe PC, pentru utilizatorii de soluții GeForce RTX.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News