Dishonored 2 – gameplay şi imagini de la Gamescom 2016

Autor: Cosmin Aionita | 22.08.2016
Dishonored 2 - gameplay şi imagini de la Gamescom 2016

Bethesda şi Arkane Studios au ales Gamescom 2016 pentru a prezenta noi secvenţe de gameplay din Dishonored 2, acestea înfăţisând câteva dintre puterile pe care le va avea la dispoziţie Emily Kaldwin, unul dintre cele doi protagonişti ai jocului. De asemenea, au fost oferite şi imagini noi din Dishonored 2, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos.

Povestea din Dishonored 2 va avea loc la 15 ani după evenimentele din primul joc al seriei, începutul şi sfarşitul jocului urmând să aibă loc în cetetea de scaun Dunwall. În rest, acţiunea din Dishonored 2 se va desfăşura în oraşul de coastă Karnaca.

Epidemia adusă de şobolani a trecut, iar Lordul Regent a dispărut din peisaj, puterea fiind preluată de moştenitoarea de drept: împărăteasa Emily Kaldwin. Asta până când tronul este preluat prin forţă de o entitate parcă venită din altă lume, împărăteasa şi protectorul ei, Corvo Attano, îmbarcându-se într-o nouă aventură pentru a salva imperiul.

Jucătorii vor putea alege între cele două personaje jucabile: împărăteasa Emily Kaldwin sau tatăl acesteia, Corvo Attano, eroul din primul joc al seriei, fiecare dintre acestea având propriul stil de joc şi propriile abilităţi supranaturale.

Dishonored 2 va fi lansat pe 11 noiembrie 2016, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Dishonored 2

Dishonored 2Dishonored 2

Dishonored 2Dishonored 2

Dishonored 2Dishonored 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News