Dishonored 2 – imagini noi de la QuakeCon 2016

Autor: Cosmin Aionita | 05.08.2016
Dishonored 2 - imagini noi de la QuakeCon 2016

Dishonored 2 a fost una dintre vedetele primei zile de la QuakeCon 2016, o nouă demonstraţie de gameplay fiind prezentată publicului ce a luat parte la eveniment. Până când acest nou demo va fi disponibil şi pentru cei care nu am avut ocazia de a lua parte la QuakeCon, trebuie să ne mulţumim cu o serie nouă de imagini din joc, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos.

Povestea din Dishonored 2 va avea loc la 15 ani după evenimentele din primul joc al seriei, începutul şi sfarşitul jocului urmând să aibă loc în cetetea de scaun Dunwall. În rest, acţiunea din Dishonored 2 se va desfăşura în oraşul de coastă Karnaca.

Epidemia adusă de şobolani a trecut, iar Lordul Regent a dispărut din peisaj, puterea fiind preluată de moştenitoarea de drept: împărăteasa Emily Kaldwin. Asta până când tronul este preluat prin forţă de o entitate parcă venită din altă lume, împărăteasa şi protectorul ei, Corvo Attano, îmbarcându-se într-o nouă aventură pentru a salva imperiul.

Jucătorii vor putea alege între cele două personaje jucabile: împărăteasa Emily Kaldwin sau tatăl acesteia, Corvo Attano, eroul din primul joc al seriei, fiecare dintre acestea având propriul stil de joc şi propriile abilităţi supranaturale.

Dishonored 2 va fi lansat pe 11 noiembrie 2016, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Dishonored 2

Dishonored 2Dishonored 2

Dishonored 2Dishonored 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News