Dishonored 2 – Live Action Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 25.10.2016
Dishonored 2 - Live Action Trailer

Bethesda şi Arkane Studios au lansat un nou trailer pentru Dishonored 2, realizat de această dată cu ajutorul actorilor reali, sustinuţi de efecte CGI. Genul acesta de marketing a devenit deja o obişnuinţă pentru cei de la Bethesda, atât The Elder Scrolls V: Skyrim, cât şi Fallout 4 sau DOOM fiind promovate prin intermediul unor astfel de trailere.

Povestea din Dishonored 2 este plasată la 15 ani după evenimentele din primul titlu al seriei, începutul şi sfarşitul jocului urmând să aibă loc în cetetea de scaun Dunwall. În rest, Dishonored 2 se va desfăşura în oraşul de coastă Karnaca.

Epidemia adusă de şobolani a trecut, iar Lordul Regent a dispărut din peisaj, puterea fiind preluată de moştenitoarea de drept: împărăteasa Emily Kaldwin. Tronul este însă preluat prin forţă de o entitate parcă venită din altă lume, împărăteasa şi protectorul Corvo Attano îmbarcându-se într-o nouă aventură pentru a salva imperiul.

Jucătorii vor putea alege între cele două personaje jucabile: împărăteasa Emily Kaldwin sau tatăl acesteia Corvo Attano, fiecare dintre acestea având propriul stil de joc şi propriile abilităţi supranaturale.

Dishonored 2 va fi lansat pe 11 noiembrie 2016, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Dishonored 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News