Dishonored 2 – trailer nou şi demonstraţie de gameplay la E3 2016

Autor: Cosmin Aionita | 14.06.2016
Dishonored 2 - trailer nou şi demonstraţie de gameplay la E3 2016

După cum fusese deja promis, din conferinţa de presă susţinută de Bethesda la E3 2016 nu a putut lipsi Dishonored 2, fiind prezentat atât un trailer nou din joc, pe care-l puteţi urmări în continuare, cât şi o demonstraţie extinsă de gameplay, pe care o găsiţi un pic mai jos.

Povestea din Dishonored 2 va avea loc la 15 ani după evenimentele din primul joc al seriei, începutul şi sfarşitul jocului urmând să aibă loc în cetetea de scaun Dunwall. În rest, acţiunea din Dishonored 2 se va desfăşura în oraşul de coastă Karnaca.

Epidemia adusă de şobolani a trecut, iar Lordul Regent a dispărut din peisaj, puterea fiind preluată de moştenitoarea de drept: împărăteasa Emily Kaldwin. Asta până când tronul este preluat prin forţă de o entitate parcă venită din altă lume, împărăteasa şi protectorul ei, Corvo Attano, îmbarcându-se într-o nouă aventură pentru a salva imperiul.

Jucatorii vor putea alege între cele două personaje jucabile: împărăteasa Emily Kaldwin sau tatăl acesteia, Corvo Attano, eroul din primul joc al seriei, fiecare dintre acestea având propriul stil de joc şi propriile abilităţi supranaturale.

Dishonored 2 va fi lansat pe 11 noiembrie 2016, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Jocul va beneficia şi de o ediţie de colecţie, al cărei conţinut îl puteţi admira mai jos.

Dishonored 2Dishonored 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News