Dishonored 2 va beneficia de o versiune trial gratuită

Autor: Cosmin Aionita | 04.04.2017
Dishonored 2 va beneficia de o versiune trial gratuită

Bethesda a dezvăluit că Dishonored 2, cel mai recent joc realizat de Arkane Studios, va beneficia de o versiune trial. Aceasta va fi disponibilă începând cu 6 aprilie 2017, prin intermediul serviciilor de distribuţie digitală aferente consolelor (PlayStation Store şi Xbox Games Store), precum şi prin Steam (pentru PC) şi va putea fi descarcată complet gratuit.

În cadrul acestei versiuni trial, jucătorii vor avea ocazia de a încerca primele trei misiuni din Dishonored 2, atât din perspectiva împărătesei Emily Kaldwin, cât şi din pielea tatălui acesteia, Corvo Attano, eroul din primul joc al seriei. Mai mult, dacă decideţi să achiziţionaţi versiunea completă a lui Dishonored 2, progresul înregistrat în acest trial va putea fi importat şi în varianta completă a jocului.

Acţiunea din Dishonored 2 este plasată la 15 ani după evenimentele din primul titlu al seriei, începutul şi sfârşitul jocului având loc în cetetea de scaun Dunwall. În rest, Dishonored 2 se desfăşoară în oraşul de coastă Karnaca.

Epidemia adusă de şobolani a trecut, iar Lordul Regent a dispărut din peisaj, puterea fiind preluată de moştenitoarea de drept: împărăteasa Emily Kaldwin. Tronul este însă preluat prin forţă de o entitate parcă venită din altă lume, împărăteasa şi protectorul Corvo Attano îmbarcându-se într-o nouă aventură pentru a salva imperiul.

Dishonored 2 este disponibil acum, în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News