Dishonored: Death of the Outsider – cine este Billie Lurk?

Autor: Cosmin Aionita | 18.08.2017
Dishonored: Death of the Outsider - cine este Billie Lurk?

Bethesda a publicat un nou mini-interviu video cu Harvey Smith, directorul de creaţie al jocului, care oferă informaţii suplimentare despre cine este cu adevărat Billie Lurk, eroina principală din Dishonored: Death of the Outsider.

Cei de la Arkane Studios descriu Dishonored: Death of the Outsider drept un titlu de sine stătător în cadrul seriei, şi nu doar un expansion sau un DLC. Din punctul de vedere al poveştii, acesta va încheia saga Dishonored, dar va rămâne şi accesibil începătorilor, care nu au apucat încă să încerce primele două titluri ale seriei.

De această dată, jucătorii vor putea intra în pielea lui Billie Lurk (cunoscută şi ca Megan Foster), unul dintre cei mai temuţi ucigaşi plătiţi din Dunwall, ce va beneficia de propriul set de abilităţi speciale. Aceasta se va reuni cu mentorul ei, legendarul asasin Daud, iar împreună vor încerca să îl elimine pe Outsider, o entitate misterioasă, cu puteri supranaturale, pe care cei doi o consideră vinovată pentru decăderea Imperiului.

Dishonored: Death of the Outsider va fi lansat pe 15 septembrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC şi poate fi precomandat în schimbul a 29,99€ (Steam) sau 129,90 lei (PlayStation Store).

Dishonored Death of the Outsider

Urmărește Go4Games.ro pe Google News