Dishonored: Death of the Outsider – detalii suplimentare despre joc

Autor: Cosmin Aionita | 09.08.2017
Dishonored: Death of the Outsider - detalii suplimentare despre joc

Bethesda a publicat un nou material video dedicat lui Dishonored: Death of the Outsider, cel mai nou joc al seriei. În secvenţele de mai jos, Harvey Smith, directorul de creaţie al jocului, oferă câteva detalii suplimentare despre Death of the Outsider, perceput de către cei de la Arkane Studios drept un titlu de sine stătător în cadrul seriei, şi nu doar un expansion sau un DLC. Din punctul de vedere al poveştii, Death of the Outsider va încheia saga Dishonored, dar va rămâne şi accesibil începătorilor, care nu au apucat încă să încerce primele două titluri ale seriei.

De această dată, jucătorii vor putea intra în pielea lui Billie Lurk (cunoscută şi ca Megan Foster), unul dintre cei mai temuţi ucigaşi plătiţi din Dunwall, ce va beneficia de propriul set de abilităţi speciale. Aceasta se va reuni cu mentorul ei, legendarul asasin Daud, iar împreună vor încerca să îl elimine pe Outsider, o entitate misterioasă, cu puteri supranaturale, pe care cei doi o consideră vinovată pentru decăderea Imperiului.

Dishonored: Death of the Outsider va fi lansat pe 15 septembrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC şi poate fi precomandat în schimbul a 29,99€ (Steam) sau 129,90 lei (PlayStation Store).

Dishonored Death of the Outsider

Urmărește Go4Games.ro pe Google News