Dishonored: Death of the Outsider – peste 10 minute de gameplay nou

Autor: Cosmin Aionita | 01.09.2017
Dishonored: Death of the Outsider - peste 10 minute de gameplay nou

Bethesda a prezentat zece minute de gameplay nou din Dishonored: Death of the Outsider, secvenţele fiind înregistrate de StealthGamerBR, un youtuber extrem de apreciat atunci când vine vorba de astfel de demonstraţii. De altfel, în clipul de mai jos, îl puteţi admira pe StealthGamerBR utilizând gama de abilităţi pe care Billie Lurk le va avea la dispoziţie în Death of the Outsider pentru a elimina oponenţii în cele mai spetaculoase moduri.

Producătorii Arkane Studios descriu Dishonored: Death of the Outsider drept un titlu de sine stătător în cadrul seriei, şi nu doar un expansion sau un DLC. Din punctul de vedere al poveştii, acesta va încheia saga Dishonored, dar va rămâne şi accesibil începătorilor, care nu au apucat încă să încerce primele două titluri ale seriei.

De această dată, jucătorii vor putea intra în pielea lui Billie Lurk (cunoscută şi ca Megan Foster), unul dintre cei mai temuţi ucigaşi plătiţi din Dunwall, ce va beneficia de propriul set de abilităţi speciale. Aceasta se va reuni cu mentorul ei, legendarul asasin Daud, iar împreună vor încerca să îl elimine pe Outsider, o entitate misterioasă, cu puteri supranaturale, pe care cei doi o consideră vinovată pentru decăderea Imperiului.

Dishonored: Death of the Outsider va fi lansat pe 15 septembrie 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC şi poate fi precomandat în schimbul a 29,99€ (Steam) sau 129,90 lei (PlayStation Store).

Dishonored Death of The Outsider

Urmărește Go4Games.ro pe Google News