DLSS 3 este integrat în Unreal Engine 5.2. Ce jocuri noi oferă suport pentru DLSS

Autor: Cosmin Aionita | 22.06.2023
DLSS 3 este integrat în Unreal Engine 5.2. Ce jocuri noi oferă suport pentru DLSS
Foto: Epic Games

Cu o listă de peste 300 de jocuri și aplicații ce implementează tehnologia DLSS disponibile momentan, adopția Deep Learning Super Samping continuă în ritm susținut odată cu lansarea noului plugin pentru DLSS 3 în Unreal Engine 5.2 de la Epic Games.

Mai mult, Forever Skies și Trepang2 sunt cele mai noi jocuri care primesc upgrade de performanță grație implementării DLSS 2.

Între timp, înainte de lansarea oficială, gamerii care folosesc Steam pot juca un demo al jocului Warhaven îmbunătățit cu DLSS 2 până pe data de 26 iunie, având la dispoziție șase soldați, patru immortals, patru hărți și două moduri de joc. Când Warhaven se va lansa oficial la toamnă, performanța poate fi accelerate suplimentar cu NVIDIA DLSS 3, iar latența sistemului poate fi redusă prin NVIDIA Reflex.

Plug-in NVIDIA DLSS 3 pentru Unreal Engine 5.2

Unreal Engine este o unealtă de creație 3D în timp real care permite dezvoltatorilor de jocuri video și creatorilor să se bucure de libertatea și controlul necesare cu care să livreze conținut 3D de ultimă generație, experiențe interactive și lumi virtuale imersive.

Unreal Engine de la Epic Games tocmai a primit un upgrade important: un plug-in Frame Generation DLSS 3 pentru Unreal Engine 5.2. Astfel, toți dezvoltatorii și creatorii ce folosesc Unreal Engine vor putea beneficia în întregime de performanța multiplicată, accelerată de AI, pe care DLSS 3 o oferă.

„NVIDIA DLSS 3 introduce tehnologie de generare de cadre pe secundă cu adevărat impresionantă, iar plugin-ul Unreal Engine 5.2 va oferi dezvoltatorilor o alegere grozavă prin care să crească calitatea și performanța în jocurile lor.”

– Nick Penwarden, vice president of engineering at Epic Games

Mai multe jocuri cu DLSS

Adopția DLSS continuă, o nouă serie de jocuri primind suport pentru DLSS:

  • Land Of The Vikings (disponibil acum cu DLSS 2)
  • Warhaven demo (disponibil de acum până pe 26 iunie cu DLSS 2)
  • Trepang2 (disponibil acum cu DLSS 2)
  • Need for Speed Unbound (Volume 3 disponibil acum cu DLSS 3)
  • Forever Skies (se lansează pe 22 iunie cu DLSS 2)

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News