DmC Devil May Cry – 5 minute de gameplay nou (UPDATE)

| 13.11.2012
DmC Devil May Cry – 5 minute de gameplay nou (UPDATE)

Update: A fost anunţat şi primul pachet de conţinut suplimentar pentru DmC Devil May Cry: Vergil’s Downfall va putea fi descărcat via Xbox Live sau PlayStation Network la scurt timp după lansarea jocului, în schimbul a 720 de puncte Microsoft sau 8.99€. După cum o spune şi numele, Vergil’s Downfall se va concentra pe aventurile fratelui lui Dante, cu nu mai puţin de patru niveluri de dificultate şi câteva ore de conţinut nou.

Mai jos puteţi urmări şi trailer-ul de prezentare al DLC-ului Vergil’s Downfall.


Capcom a facut public un nou clip de gameplay din viitorul DmC Devil May Cry, oferind de această dată o imagine mult mai clară asupra luptelor din jocul produs de studioul Ninja Theory. Îl puteţi urmări pe Dante în acţiune în materialul video de mai jos.

DmC Devil May Cry este continuarea vestitei serii de jocuri de acţiune a celor de la Capcom, de această dată fiind vorba totuşi despre un titlu ceva mai special. DmC Devil May Cry se doreşte a fi un un nou start pentru serie, cu o nouă poveste şi o reinventare a personajului principal, Dante.

DmC Devil May Cry este aşteptat pe 15 ianuarie 2013 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, o versiune de PC urmând să fie lansată ulterior.

DmC Devil May Cry

Urmărește Go4Games.ro pe Google News