DmC: Devil May Cry – trailer şi clip de gameplay noi

| 28.08.2012
DmC: Devil May Cry – trailer şi clip de gameplay noi

Ediţia GamesCom din acest a marcat prima conferinţa de presă a celor de la Capcom ţinută special cu ocazia acestui important eveniment de gaming. Dintre titlurile prezentate s-a remarcat DmC: Devil May Cry, producătorii de la Ninja Theory pregătind pentru această conferinţă atât un nou trailer al jocului (dedicat lui Virgil, fratele eroului Dante, care îşi va face apariţia şi în acest nou titlu), cât şi secvenţe proaspete de gameplay (în clipul de mai jos, trailerul începe la 1:17, iar extrasul de gameplay la 5:52).

DmC: Devil May Cry este continuarea vestitei serii de jocuri de acţiune produse de Capcom, de această dată fiind vorba totuşi despre un titlu ceva mai special. DmC Devil May Cry se doreşte a fi un un nou start pentru serie, cu o nouă poveste şi o reinventare a personajului principal, Dante. De altfel, de această dată, Capcom a apelat la experimentata echipă de la Ninja Theory (Heavenly Sword, Enslaved: Journey To The West) pentru realizarea acestui joc.

DmC: Devil May Cry este aşteptat pe 15 ianuarie 2013 pentru PlayStation 3 şi Xbox 360, o versiune de PC urmând să fie lansată ulterior.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News