Downward Spiral: Horus Station, dezvăluit oficial

Autor: Cosmin Aionita | 08.02.2018
Downward Spiral: Horus Station, dezvăluit oficial

Echipa independentă 3rd Eye Studios a dezvăluit Downward Spiral: Horus Station, o aventură SF first person în care acţiunea se va desfăşura în condiţii de gravitaţie zero. Jucătorii vor avea ocazia de a explora staţia spaţială Horus, abandonată de fostul său echipaj. În încercarea de a afla ce s-a întâmplat cu adevărat în complexul spaţial părăsit, va trebui să vă folosiţi de echipamentul staţiei (cum ar fi aparate de sudat sau railgun-uri) pentru a face faţă pericolelor sau pentru a rezolva diverse puzzle-uri.

Tensiunea va fi amplificată şi de lipsa dialogurilor vorbite sau a secvenţelor cinematice, povestea fiind expusă doar prin intermediul mediului de joc, dar şi graţie sistemului de mişcare în condiţii de gravitaţie zero, jucătorii urmând să fie nevoiţi să se impingă de anumite suprafeţe pentru a dobândi viteza necesară navigării staţiei spaţiale. Nu în ultimul rând, atmosfera va fi întregită cu ajutorul coloanei sonore compuse de nimeni altul decât Ville Valo, solistul formaţiei HIM.

Surprinzător, pentru un asemenea titlu, este suportul multiplayer pe care 3rd Eye Studios îl pregătesc pentru Downward Spiral: Horus Station. Povestea va putea fi abordată şi în mod cooperativ, unde doi jucători vor fi nevoiţi să coopereze pentru a dezlega misterul staţiei spaţiale Horus. Mai mult, jocul va oferi şi moduri multiplayer PvP sau PvE precum Deathmatch, Horde sau Survivor.

Cireaşa de pe tort se doreşte a fi însă suportul opţional pentru dispozitivele de realitate virtuală. Astfel, versiunea pentru PlayStation 4 va putea fi jucată şi cu ajutorul PlayStation VR, în timp ce ediţia pentru PC va oferi suport pentru Oculus Touch, HTC Vive şi pentru dispozitivele Windows Mixed Reality.

Downward Spiral: Horus Station va fi lansat în primăvara anului 2018, în versiuni pentru PlayStation 4 şi PC.

Downward Spiral: Horus Station

Downward Spiral: Horus StationDownward Spiral: Horus Station

Urmărește Go4Games.ro pe Google News