Dragon Ball FighterZ – Picolo şi Krillin îşi vor face apariţia în joc

Autor: Cosmin Aionita | 28.07.2017
Dragon Ball FighterZ - Picolo şi Krillin îşi vor face apariţia în joc

Bandai Namco Entertainment a dezvăluit două noi personaje jucabile pentru Dragon Ball FighterZ, jocul de lupte 2.5D dezvoltat de Arc System Works. Este vorba despre Picolo şi Krillin, aceştia urmând să aibă propriul stil de luptă şi abilităţi distincte. Cu această ocazie au fost dezvăluite mai multe detalii şi despre modul de joc online din Dragon Ball FighterZ.

Picolo este considerat unul dintre cei mai tehnici luptători datorită braţelor extensibile cu ajutorul cărora îşi poate apuca oponenţii. De asemenea, el dispune de mai multe modalităţi de a trece de garda oponenţilor şi poate trage în ei cu raze, pe cât de rapide, pe atât de puternice. Prin apăsarea continuă a butoanelor, jucătorii pot genera atacuri mai puternice; pentru o lovitură cu adevărat devastatoare, Picolo poate să-şi folosească abilitatea specială ”Ki blast” de la distanţă. Aceasta poate fi înlănţuită şi cu diferite combo-uri pentru un rezultat cu adevărat spectaculos.

Krillin are o rază de acţiune mult mai redusă şi nu este la fel de puternic precum Picolo, dar compensează prin folosirea de diferite tehnici, precum Kamehameha. În repertoriul său se regăsesc şi abilităţi care pot induce în eroare oponenţii, precum cel care generează o imagine a sa înainte de a lansa un atac. Nu vor lipsi nici mişcările speciale precum Senzu Bean, sau celebrul său atac imparabil Destructo Disk.

Modul de joc online din Dragon Ball FighterZ permite interacţiunea dintre jucători în lobby-ul FighterZ. Acesta va fi locul perfect pentru a crea un stagiu de tip arenă şi de a găsi alţi jucători dispuşi să-şi măsoare abilităţile. Jucătorii vor putea comunica prin Z-Stamp sau prin expresiile faciale ale personajelor Dragon Ball, dar vor avea posibilitatea şi de a viziona reluări ale bătăliile deja purtate.

Dragon Ball FighterZ va fi disponibil la începutul anului 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin intermediul Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News