Dragon Ball FighterZ primeşte personaje noi şi un mod Arcade

Autor: Cosmin Aionita | 06.12.2017
Dragon Ball FighterZ primeşte personaje noi şi un mod Arcade

Tot Bandai Namco Entertainment a anunţat extinderea distribuţiei de personaje jucabile din Dragon Ball FighterZ cu trei noi eroi, confirmând, de asemenea, includerea unui mod de joc Arcade.

Astfel, jucătorii vor putea aventura în lupte controlându-i pe Gotenks, Gohan (adult) sau Kid Buu încă de la început, fără să fie nevoiţi să deblocheze accesul la aceşti eroi. La fel ca toate personajele, şi noii eroi dispun de abilităţi şi atacuri speciale, pentru a face confruntările mai dinamice. De exemplu, Gotenks are o arie de acţiune redusă compensată de mişcările rapide precum Super Ghost Kamikaze Attack. Pentru a schimba rezultatul luptelor, Gohan poate să-şi folosească abilitatea supremă în mijlocul confruntării, dezlănţuind întreaga sa putere. Pe de altă parte, Kid Buu, datorită vitezei sale superioare, este un expert al atacurilor înşelătoare. Dacă mai adăugăm abilitatea de a-şi lungi braţele, nici un oponent nu se va putea feri de el.

În Arcade Mode, fanii vor fi nevoiţi să se confrunte cu valuri de oponenţi din ce în ce mai greu de învins pentru a creşte în rang şi pentru a deveni cel mai puternic luptător din Dragon Ball FighterZ. Acest mod de joc conţine trei cicluri diferite, a căror parcurgere deblochează nivelul de dificultate Hard Mode.

Prin colectarea de puncte Zeni adunate în urma bătăliilor, jucătorii vor putea debloca culori alternative pentru personajele jucabile sau vor putea investi în diferite obiecte din magazinul in-game.

Dragon Ball FighterZ va fi lansat pe 26 ianuarie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News