Dragon Ball FighterZ, trailere finale înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 23.01.2018
Dragon Ball FighterZ, trailere finale înainte de lansare

Cu doar câteva zile rămase până la apariţia pe piaţă a jocului, Bandai Namco Entertainment a lansat ultimele trailere pentru Dragon Ball FighterZ, dezvăluind astfel un nou personaj ce-şi va face apariţia în cadrul poveştii: misterioasa Android 21.

Povestea din Dragon Ball FighterZ se va învârti în jurul unui grup de clone, a cărui apariţie aduce o nouă ameninţare, iar cei mai mari războinici îşi pierd cunoştinţa fără vreun motiv aparent. Astfel, jucătorii vor putea deveni aşa-numiţii Super Warriors, în încercarea de a descoperi adevărul din spatele celor trei părţi ale poveştii din Dragon Ball FighterZ. Acest lucru va fi posibil prin Link System, care va permite jucătorilor să combine diferiţi eroi în acelaşi corp, folosind abilităţile lor, dar păstrând personalitatea unică a fiecăruia. Explorând harta din Dragon Ball FighterZ, fanii vor fi nevoiţi să ia decizii strategice care vor influenţa desfăşurarea jocului.

Nu va lipsi nici modul de joc Arcade, unde fanii vor fi nevoiţi să se confrunte cu valuri de oponenţi din ce în ce mai greu de învins pentru a creşte în rang şi pentru a deveni cel mai puternic luptător din Dragon Ball FighterZ. Acest mod de joc va oferi trei cicluri diferite, a căror parcurgere deblochează nivelul de dificultate Hard Mode.

Dragon Ball FighterZ va fi lansat pe 26 ianuarie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News