Dragon Ball FighterZ va fi lansat şi pentru Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 23.06.2018
Dragon Ball FighterZ va fi lansat şi pentru Nintendo Switch

Bandai Namco Entertainment a confirmat că jocul Dragon Ball FighterZ va fi lansat şi pentru Nintendo Switch. Dragon Ball FighterZ combină stilul jocurilor de lupte clasice 2.5D cu popularul univers Dragon Ball, una dintre cele mai îndrăgite serii anime, urmărită de milioane de fani din întreaga lume. O versiune jucabilă de Dragon Ball FighterZ pentru Nintendo Switch a fost prezentată în cadrul E3 2018.

Dragon Ball FighterZ pentru Nintendo Switch este dezvoltat de Arc System Works, studio deosebit de popular în ceea ce priveşte jocurile de lupte 2D clasice (seriile Guilty Gear şi BlazBlue). Prin Dragon Ball FighterZ pentru Nintendo Switch, echipa de dezvoltare a combinat gameplay-ul plin de acţiune caracteristic jocului cu mobilitatea oferită de consola Nintendo. Dragon Ball FighterZ pentru Nintendo Switch va include o schemă de control uşor de însuşit, bazată pe folosirea unui singur Joy-Con, dar şi suport pentru Nintendo Switch Pro Controller.

Dragon Ball FighterZ pentru Nintendo Switch le va permite jucătorilor, indiferent de nivelul de experienţă cu acest gen de jocuri, să intre cu adevărat în pielea personajelor preferate din seria Dragon Ball, prin intermediul confruntărilor 3 vs. 3.

Dragon Ball FighterZ pentru Nintendo Switch va fi lansat în cursul anului 2018, jocul fiind deja disponibil pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin intermediul Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News