Dragon Ball FighterZ – Vegito (SSGSS), inclus în noul DLC

Autor: Cosmin Aionita | 25.05.2018
Dragon Ball FighterZ - Vegito (SSGSS), inclus în noul DLC

Bandai Namco Entertainment a anunţat că Vegito (SSGSS) va fi cel mai nou personaj care se alătură eroilor din Dragon Ball FighterZ. Atât Vegito (SSGSS), cât şi Zamasu (fused) vor fi disponibili odată cu lansarea celui de-al doilea pachet DLC al jocului, pe 31 mai 2018.

Incredibil de puternicul Vegito (SSGSS) este rezultatul fuziunii Potara dintre Goku şi Vegeta. Moştenind abilităţi şi puteri de la ambele personaje, Vegito (SSGSS) este un luptător pregătit pentru orice situaţie, inclusiv luptele de la apropiere sau de la distanţă.

Mişcarea lui Meteore Ultimate Atack reprezintă atacul Kamehameha suprem, în timp ce puterile combinate ale celor doi Saiyani îi permit să folosească Ki-Blast atât la sol, cât şi în aer. Mai mult, Vegito Blue poate să invoce o sabie generată din Ki pentru a dezlănţui un atac cu adevărat devastator: Spirit Excalibur. Producătorii au inclus în DLC şi o scenă dramatică în care noul personaj îl învinge pe Zamasu (Fused) folosind atacul Kamehameha suprem.

Dragon Ball FighterZ este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Playstation 4 şi PC (prin intermediul Steam).

Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZDragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZDragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZDragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZDragon Ball FighterZ

Urmărește Go4Games.ro pe Google News