Dreams va fi lansat în versiune Early Access

Autor: Cosmin Aionita | 21.02.2019
Dreams va fi lansat în versiune Early Access

După ani de aşteptare, jocul fiind prezentat în cadrul evenimentului prin intermediul căruia a fost anunţată consola PlayStation 4, se pare că Dreams este mai aproape ca niciodată. Într-atât de aproape încât echipa producătoare de la studioul Media Molecule a dezvăluit că Dreams va fi disponibil, în curând, sub forma unei versiuni Early Access.

Decizia a fost luată în urma desfăşurării recentei sesiuni beta, pe parcursul căreia utilizatorii s-au folosit de uneltele de creaţie incluse în Dreams pentru a realiza nenumărate proiecte, care de care mai interesante. De altfel, cei de la Media Molecule au realizat şi un trailer menit să scoată în evidenţa unele dintre cele mai promiţătoare creaţii ale comunităţii ce a participat în beta-ul Dreams.

Astfel, viitoarea versiune Early Access va include toate uneltele de creaţie din Dreams, folosite şi de Media Molecule pentru realizarea jocului, şi va primi update-uri periodice, ce vor adăuga tutoriale noi, mostre de niveluri şi jocuri, precum şi asset-uri noi ce vor putea fi folosite pentru a crea propriile experienţe jucabile. De asemenea, creaţiile realizate pe parcursul perioadei de beta vor putea fi din nou accesate de către cei care au participat în această sesiune. Nu în ultimul rând, posesorii versiunii Early Access a jocului Dreams vor primi acces gratuit la ediţia completă, atunci când aceasta va fi disponibilă.

Cam acestea au fost veştile bune legate de Dreams şi versiunea sa Early Access. Noutăţile continuă însă, chiar dacă nu sunt pe placul utilizatorilor de PS4 din România: Dreams Early Access va fi disponibil doar pentru un timp limitat, numai în Regatul Unit al Marii Britanii, Statele Unite ale Americii, Australia, Austria, Benelux, Noua Zeelandă, Franţa, Elveţia, Italia, Germania şi Spania, în schimbul unui preţ echivalent cu 29,99€. Aşadar, dacă vreţi să încercaţi Dreams în versiunea sa Early Access veţi fi nevoiţi să vă creaţi conturi PSN UK sau US.

Dreams este cel mai recent proiect al echipei britanice de la Media Molecule, autorii seriei de succes Little Big Planet. Dreams duce însă formula „Play. Create. Share.” şi mai departe, promiţând că le va permite utilizatorilor să-şi creeze propriile „vise jucabile”, adevărate jocuri personalizate cu ajutorul graficii, muzicii şi mecanicilor de gameplay gândite de jucători. Evident, nu vor lipsi exemplele puse la dispoziţie chiar de către echipa de la Media Molecule.

Dreams, în versiunea sa Early Access, va fi lansat în primăvara acestui an, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Dreams

DreamsDreams

Dreams

Urmărește Go4Games.ro pe Google News