Dying Light 2: Stay Human, amânat din nou. Când va fi lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 15.09.2021
Dying Light 2: Stay Human, amânat din nou. Când va fi lansat jocul
Foto: Techland

Echipa de la Techland a publicat, prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, o veste mai puțin plăcută: Dying Light 2: Stay Human a fost amânat din nou. Cu lansarea programată inițial pentru 7 decembrie 2021, jocul a fost acum împins până în 2022. Astfel, Dying Light 2 va fi lansat abia pe 4 februarie 2022.

Conform explicațiilor oferite de Techland, conținutul din Dying Light 2: Stay Human este complet, însă echipa pur și simplu are nevoie de mai mult timp pentru a testa și finisa toate componentele jocului. Luna viitoare, presa și creatorii de conținut video vor avea ocazia de a testa versiuni preliminare ale jocului pentru PC și console.

Amânări succesive

Nu este pentru prima oară când Dying Light 2 este amânat, unul dintre scenariști – Chris Avellone (Divinity: Original Sin 2, Fallout: New Vegas, Fallout 2, Planescape: Torment, Star Wars: Knights of The Old Republic 2) – fiind îndepărtat în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală, iar creațiile sale eliminate din joc.

Acțiunea din Dying Light 2: Stay Human va avea loc în orașul post-apocaliptic The City, cu 15 ani mai târziu față de evenimentele din primul titlu al seriei. Jucătorii vor intra în pielea lui Aiden Caldwell, unul dintre supraviețuitorii infectați, ale cărui abilități de parkour și luptă îl vor ajuta pe parcursul poveștii. Narațiunea va fi afectată de hotărârile pe care eroul le va lua pe parcursul jocului.

Cel de-al doilea joc al seriei Dying Light este construit folosind C-Engine, o nouă generație a tehnologiei grafice dezvoltate de Techland, gândită special pentru a acomoda gameplay-ul open world action/adventure și action-RPG al jocului. De coloana sonoră a jocului se va ocupa Olivier Deriviere (A Plague Tale: Innocence, Vampyr, Remember Me, Assassin’s Creed IV: Black Flag – Freedom Cry).

Dying Light 2: Stay Human va fi lansat pe 4 februarie 2021 și va fi disponibil în variante pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Dying Light Twitter

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News