Dying Light se lansează azi… în unele locuri

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 27.01.2015
Dying Light se lansează azi… în unele locuri

După neplăcerile cauzate de amânarea ediţiilor fizice ale jocului Dying Light în Europa şi alte teritorii, iată că Warner Bros. Interactive Entertainment şi studioul Techland vin cu lămuririle necesare privind noile date de lansare. Şi cu un trailer nou-nouţ, pe care-l puteţi viziona în continuare.

Astfel, după cum fusese confirmat iniţial, versiunea digitală a jocului pentru PC nu va suferi nicio amânare, lansarea acesteia având loc azi, prin intermediul Steam, indiferent de regiunea din care doriti să-l achiziţionaţi. Mai mult mult, americanii primesc Dying Light digital şi fizic pentru PlayStation 4 şi Xbox One tot azi. Noi, europenii, trebuie să mai aşteptăm până mâine, 28 ianuarie 2015, pentru ediţia digitală de Dying Light dedicată consolelor PS4 şi Xbox One.

În schimb, ediţia fizică (pe disc) a jocului Dying Light pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One va deveni disponibilă în Europa, Orientul Mijlociu, Asia şi Australia abia pe 27 februarie 2015, cu o lună întârziere faţă de data de lansare digitală. Pentru a-şi cere scuze faţă de clienţii din aceste regiuni care au plasat o precomandă pentru joc, ediţiile retail de Dying Light vor oferi, gratuit, pachetele DLC Cuisine & Cargo şi Ultimate Survivor Bundle.

Mai mult, modul de joc Be a Zombie, anunţat iniţial drept bonus pentru precomenzi, va fi inclus gratuit în toate exemplarele jocului, evitându-se astfel scindarea comunităţii Dying Light. În cadrul modului Be The Zombie, jucătorii vor putea invada sesiunile de joc ale prietenilor sub forma unui Night Hunter, un zombie extrem de puternic ce va beneficia de o serie de abilităţi letale. Este vorba despre un mod multiplayer asimetric, in care jucătorii-zombie vor încerca să-i elimine pe cei umani.

Dying Light combina elementele de survival horror cu cele de parkour, folosind o perspectivă first person, precum şi un ciclu noapte-zi capabil să aducă o nouă dinamică în gameplay: în timpul zilei, jucătorii vor putea supravieţui mai uşor, morţii vii preferând să stea departe de lumina soarelui; în schimb, noaptea zombies vor ieşi la vânătoare, devenind mult mai agresivi.

Pe scurt, în Europa, Dying Light se lansează în format digital azi (PC) şi mâine, 28 februarie 2015 (PS4 şi Xbox One). Ediţia pe disc a jocului va fi disponibilă pe 27 februarie 2015, pentru toate cele trei platforme amintite mai devreme.

Dying Light

Dying LightDying Light

Dying LightDying Light

Urmărește Go4Games.ro pe Google News