Dying Light – Techland anunţă expansion-ul The Following

Autor: Cosmin Aionita | 30.07.2015
Dying Light – Techland anunţă expansion-ul The Following

După ce săptămâna trecută cei de la Techland au trecut în revistă tot conţinutul suplimentar lansat pentru Dying Light, oferind şi un scurt teaser despre ce rezervă viitorul (îl găsiţi în clipul de mai jos), iată ca polonezii revin cu veşti noi.

Nu mai este o surpriză pentru nimeni: Dying Light a fost unul dintre cele mai apreciate jocuri ale anului, titlul celor de la Techland bucurându-se de un succes comercial peste aşteptări. Astfel, era evident ca lupta împotriva morţilor vii va continua, într-un fel sau altul. Zis şi făcut, astăzi Techland a confirmat ca lucrează la The Following, un expansion pack, în adevaratul sens al termenului, pentru Dying Light.

Dying Light The Following

Dying Light The FollowingDying Light The Following

Conform producătorilor, The Following va pune accentul latura narativă a jocului, va adăuga o hartă nouă (la fel de mare precum toate hărţile din jocul original luate împreună), precum şi posibilitatea de a conduce vehicule.

Mai mult, expansion-ul The Following va fi oferit în mod gratuit celor care deţin deja Season Pass-ul pentru Dying Light; de asemenea, The Following va putea fi achiziţionat separat. Mai multe detalii despre acest nou expansion pack pentru Dying Light vor fi oferite săptămâna viitoare, în cadrul Gamescom 2015.

Dying Light este disponibil în versiuni pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News