Dying Light: The Following – iată cum va arăta harta jocului

Autor: Cosmin Aionita | 29.01.2016
Dying Light: The Following - iată cum va arăta harta jocului

Techland a lansat un nou trailer pentru The Following, noul expansion pack pentru Dying Light, de această dată dedicat noului mediu de joc din acest pachet de conţinut suplimentar. Noua regiune, denumită Countryside, va fi de două ori mai întinsă decât hărţile prezente în jocul iniţial.

Povestea din The Following se va învârti în jurul unui clan de cultişti periculoşi, a cărui denumire – The Following – dă şi titlul expansion-ului, iar jucătorii vor avea posibilitatea de a călători în afara zonei de carantină din oraşul Harran. Pentru transport rapid, se va putea apela de această dată şi la vehicule, ce vor putea fi personalizate după cum doreşte jucătorul.

Progresia în acest expansion va avea o natură neliniară, fiind bazată pe un Trust System. Acesta va contoriza încrederea pe care membrii cultului o capătă faţă de erou în urma îndeplinirii a tot felul de misiuni şi quest-uri; evident, prin această metodă se vor debloca misiunile noi, care vor împinge povestea mai departe.

The Following va fi lansat pe 9 februarie 2016, la un preţ echivalent cu 19,99$ / 19,99€ / 15,99£. Deţinătorii unui Season Pass pentru Dying Light vor primi acest expansion în mod gratuit.

Alături de The Following, tot pe 9 februarie va fi disponibil şi Dying Light: The Following Enhanced Edition pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, un pachet ce va include jocul original, toate DLC-urile, noul expansion, precum şi numeroase îmbunătăţiri grafice şi de gameplay. Aceste bonusuri vor fi de asemenea gratuite pentru cei care deţin deja Dying Light şi Season Pass-ul acestuia.

Dying Light

Urmărește Go4Games.ro pe Google News