Dying Light: The Following va introduce Bounties

Autor: Cosmin Aionita | 22.01.2016
Dying Light: The Following va introduce Bounties

Techland a dezvăluit că The Following, noul expansion pack pentru Dying Light, va introduce un nou set de activităţi, denumite Bounties. Acestea vor deveni active dupa completarea poveştii şi se vor încadra în trei categorii: Basic, Dailies (zilnice) şi Community. Puteţi afla mai multe detalii despre aceste Bounties în trailerul de mai jos.

Povestea din The Following se va învârti în jurul unui clan de cultişti periculoşi, a cărui denumire – The Following – dă şi titlul expansion-ului. Jucatorii vor avea la dispozitie o hartă la fel de mare precum toate hărţile din jocul original luate împreună, fiind oferită posibilitatea de a călători în afara zonei de carantină din oraşul Harran. Pentru transport rapid, se va putea apela de această dată şi la vehicule, ce vor putea fi personalizate după cum doreşte jucătorul.

Progresia în acest expansion va avea o natură neliniară, fiind bazată pe un Trust System. Acesta va contoriza încrederea pe care membrii cultului o capătă faţă de erou în urma îndeplinirii a tot felul de misiuni şi quest-uri; evident, prin această metodă se vor debloca misiunile noi, care vor împinge povestea mai departe.

The Following va fi lansat pe 9 februarie 2016, la un preţ echivalent cu 19,99$ / 19,99€ / 15,99£. Deţinătorii unui Season Pass pentru Dying Light vor primi acest expansion în mod gratuit.

Alături de The Following, tot pe 9 februarie va fi disponibil şi Dying Light: The Following Enhanced Edition pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, un pachet ce va include jocul original, toate DLC-urile, noul expansion, precum şi numeroase îmbunătăţiri grafice şi de gameplay. Aceste bonusuri vor fi de asemenea gratuite pentru cei care deţin deja Dying Light şi Season Pass-ul acestuia.

Dying Light

Urmărește Go4Games.ro pe Google News