Dying Light va fi lansat mai devreme

Autor: Cosmin Aionita | 12.09.2014
Dying Light va fi lansat mai devreme

Techland şi publisher-ul Warner Bros. Interactive Entertainment au anunţat că Dying Light, jocul first person zombie survival open-world va fi lansat mai devreme decât era planificat iniţial. Deşi jocul era aşteptat pe piaţă în luna februarie a anului viitor, lucrurile se pare ca au mers mai bine decât se aşteptau producătorii.

Astfel, noile date de lansare pentru Dying Light sunt următoarele: 27 ianuarie 2015 pentru Statele Unite ale Americii şi America de Nord, 28 ianuarie 2015 pentru Australia şi Noua Zeelandă şi 30 ianuarie 2015 pentru Europa şi Asia.

Dying Light

De asemenea, a fost confirmat faptul că fiecare precomandă pentru Dying Light va fi însoţită de modul Be The Zombie, unde jucătorii vor putea invada sesiunile de joc ale prietenilor sub forma unui Night Hunter, un zombie extrem de puternic ce va beneficia de o serie de abilităţi letale. Evident, va fi vorba de un mod multiplayer asimetric, in care jucătorii-zombie vor încerca să-i elimine pe cei umani.

Dying Light este un joc care combină elementele de survival horror cu cele de parkour şi foloseşte o perspectivă first person, precum şi un ciclu noapte-zi capabil să aducă o nouă dinamică în gameplay: în timpul zilei, jucătorii vor putea supravieţui mai uşor, morţii vii preferând să stea departe de lumina soarelui; în schimb, noaptea zombies vor ieşi la vânătoare, devenind mult mai agresivi.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News