Electronic Arts dă cărţile pe faţă: un nou NFS în 2015

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 07.05.2015
Electronic Arts dă cărţile pe faţă: un nou NFS în 2015

În urma finalizării anului financiar 2015, Electronic Arts a oferit un raport referitor la performanţele înregistrate de companie în ultimele 12 luni, acesta prezentând însă şi câteva dintre planurile de viitor ale publisher-ului.

Bineînţeles, cel mai important astfel de element se referă la calendarul de lansări din cursul anului financiar 2016, din care nu lipsesc titluri anunţate deja, cum ar fi noul Mirror’s Edge, precum şi jocuri despre care încă nu ştim prea multe detalii, cum ar fi viitorul titlu al seriei Need for Speed (realizat, parţial, şi în Bucureşti).

Mai exact, iată ce a anunţat Electronic Arts pentru anul financiar 2016 (atenţie, a nu se face confuzie între anii financiari şi cei calendaristici, anul financiar 2016 pentru Electronic Arts începând chiar din primăvara lui 2015):

Electronic Arts

După cum puteţi vedea şi în grafica de mai sus, vom avea parte din nou de obişnuita serie de simulatoare sportive de la EA Sports, inclusiv FIFA 16, acestea fiind programate pentru sfârşitul verii / începutul toamnei calendaristice (jocurile FIFA sunt de obicei lansate în cursul lunii septembrie a fiecărui an).

Apoi, în cea mai aglomerată perioadă a anului, în lunile octombrie, noiembrie şi până în decembrie, sunt aşteptate Star Wars: Battlefront (confirmat deja pentru 17 noiembrie 2015 în America de Nord, 19 noiembrie 2015 în Europa continentală şi 20 noiembrie 2015 în Regatul Unit al Marii Britanii) şi noul Need for Speed (a cărui prezentare va avea loc, cel mai probabil, la E3 2015).

Nu în ultimul rând, primul trimestru din 2016 ar trebui să ne aducă atât noul Mirror’s Edge, anunţat încă din 2013, precum şi nou joc al seriei Plants vs. Zombies.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News