Electronic Arts lansează serviciul EA Access şi pe consolele PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 08.05.2019
Electronic Arts lansează serviciul EA Access şi pe consolele PlayStation 4

După ce în vara anului 2014 Electronic Arts a lansat abonamentul EA Access pe consolele Xbox One şi, doi ani mai târziu, echivalentul Origin Access pentru PC, au început să apară semnele de întrebare legate de adaptarea acestor servicii şi pentru consolele PlayStation 4. Iniţial, Sony ar fi refuzat să accepte acest serviciu pe platforma lor, decizie motivată de existenţa abonamentului PlayStation Plus, care ar fi oferit un nivel calitativ superior alternativei EA.

Se pare că ambele tabere au revenit însă la sentimente mai bune, Electronic Arts confirmând că serviciul EA Access va fi lansat, în sfârşit, şi pe consolele din familia PlayStation 4. Astfel, începând cu luna iulie 2019, posesorii de console PS4 se vor putea abona la serviciul EA Access prin intermediul PlayStation Store, fie în regim lunar (la un preţ echivalent cu 4,99$), fie anual (în schimbul a 29,99$).

Astfel, abonaţii EA Access vor beneficia de “The Vault”, o colecţie de jocuri pentru PlayStation 4 de la Electronic Arts (din care nu lipsesc titlurile unor serii precum FIFA, Need for Speed sau Battlefield), ce va primi update-uri în fiecare lună.

Pe lângă jocurile din Vault, serviciul EA Access oferă o reducere de preţ de 10% pentru orice achiziţie digitală a produselor EA, fie pentru jocuri complete, fie pentru DLC-uri dedicate acestora. De asemenea, abonaţii EA Access au acces la noile apariţii ale companiei cu o săptămână înainte de lansare, în versiuni trial limitate fie ca timp de joc, fie ca opţiuni oferite. Progresul realizat în aceste ediţii trial va face trecerea către versiunile complete, dacă decideţi să le achiziţionaţi.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News