Electronic Arts renunţă la conferinţa de presă de la E3 2019

Autor: Cosmin Aionita | 11.03.2019
Electronic Arts renunţă la conferinţa de presă de la E3 2019

Ce-i drept, Electronic Arts a renunţat de câţiva ani la participarea la E3, preferând să-şi organizeze propriul eveniment – EA Play –, programat însă în preajma fiecărei ediţii a târgului anual de la Los Angeles. Astfel, deşi conferinţa de presă pe care cei de la Electronic Arts o susţineau nu făcea parte din E3-ul propriu-zis, aceasta era preluată şi inclusă în programul neoficial al transmisiunilor live susţinute cu această ocazie.

Din păcate pentru cei care îşi făcusera un obicei din a urmări transmisiile de la E3 din confortul propriilor fotolii, Electronic Arts a confirmat că, pentru ediţia 2019 a EA Play, compania va renunţa la susţinerea obişnuitei conferinţe de presă, aceasta urmând să fie înlocuită cu o serie de livestream-uri ce vor avea loc pe parcursul evenimentului propriu-zis.

EA Play 2019 se va desfăşura în weekend-ul 7 – 9 iunie 2019, la Hollywood Palladium din Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii. Accesul în cadrul acestui eveniment va fi gratuit pentru toţi cei interesaţi, participanţii urmând să poată lua parte la sesiuni de tip hands-on cu viitoarele titluri aflate în lucru în studiourile celor de la Electronic Arts.

Odată cu retragerea celor de la Electronic Arts din “hora” conferinţelor de presă organizate în preajma E3 2019, perioada de la mijlocul lunii iunie se anunţă mult mai săracă decât în anii trecuţi, cei de la Sony PlayStation confirmând de asemenea că, în 2019, nu vor participa la E3 şi nu-şi vor susţine nici obişnuita conferinţă de presă.

EA Play 2019

Urmărește Go4Games.ro pe Google News