Electronic Arts revine pe Steam cu Star Wars Jedi: Fallen Order şi EA Access

Autor: Cosmin Aionita | 30.10.2019
Electronic Arts revine pe Steam cu Star Wars Jedi: Fallen Order şi EA Access

Războiul platformelor de distribuţie digitală pentru PC este mai aprig ca niciodată: în timp ce Epic Games Store şi-a asigurat serviciile unor publisheri precum 505 Games, Deep Silver, Take-Two Interactive sau Ubisoft, Steam a răspuns prin parteneriate cu Microsoft sau Bethesda. Iar cel mai nou nume de pe lista de parteneri ai Steam este Electronic Arts, o veritabilă surpriză, având în vedere că EA deţine Origin, propriul serviciu de distribuţie digitală.

În urma acestei înţelegeri, jocurile celor de la Electronic Arts vor reveni, treptat, pe Steam, primul titlu al companiei ce urmează să debuteze prin intermediul platformei celor de la Valve fiind Star Wars Jedi: Fallen Order, programat pentru jumătatea lunii noiembrie. Precomenzile pentru Star Wars Jedi: Fallen Order sunt deja disponibile prin intermediul Steam, la un preţ echivalent cu 59,99€ pentru ediţia standard a jocului, respectiv 69,99€ pentru ediţia Deluxe. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru Star Wars Jedi: Fallen Order, pe care îl puteţi urmări mai jos.

În urmatoarele luni, mai multe jocuri ale celor de la EA îşi vor face apariţia pe Steam, cum ar fi The Sims 4 sau Unravel Two, în timp ce titluri axate pe multiplayer precum Apex Legends, FIFA 20 sau Battlefield V vor sosi pe Steam anul viitor, utilizatorii de Origin urmând să aibă posibilitatea de a juca împreună cu cei de pe Steam.

Mai mult, în primăvara lui 2020, Electronic Arts va aduce pe Steam serviciul EA Access. Abonaţii EA Access beneficiază de “The Vault”, o colecţie de jocuri de la EA, ce primeşte update-uri în fiecare lună. Pe lângă jocurile din Vault, serviciul EA Access oferă şi reduceri de preţ pentru orice achiziţie digitală a produselor EA, fie pentru jocuri complete, fie pentru DLC-uri dedicate acestora.

De asemenea, abonaţii EA Access au acces la noile apariţii ale companiei cu o săptămână înainte de lansare, în versiuni trial limitate fie ca timp de joc, fie ca opţiuni oferite. Serviciul EA Access este disponibil deja pentru consolele Xbox One si PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News