Epic Games a preluat Tonic Games Group, creatorii jocului Fall Guys

Autor: Cosmin Aionita | 03.03.2021
Epic Games a preluat Tonic Games Group, creatorii jocului Fall Guys

Epic Games a anunțat achiziționarea companiei Tonic Games Group, realizatorii deosebit de popularului joc multiplayer Fall Guys: Ultimate Knockout (unul dintre titlurile din 2020 remarcate și de Go4Games în cadrul listei noastre de recomandări).

Această preluare nu va influența însă jocul propriu-zis Fall Guys: Ultimate Knockout, al cărui gameplay nu va fi afectat în niciun fel. Epic Games promite că experiența din Fall Guys va fi disponibilă în continuare pe platformele existente (PC și PlayStation) și urmează să facă pasul, foarte curând, și pe Xbox și Nintendo Switch. Mai multe detalii despre viitorul jocului Fall Guys pot fi găsite aici.

Epic Games are obiective mărețe

Dave Bailey, cofondator și CEO al Tonic Games Group, a declarat următoarele:

În cadrul Tonic Games Group, avem o zicală: “toată lumea merită un joc care să îți lase impresia că a fost făcut special pentru tine”. Epic Games ne-a lăsat impresia că am găsit o casă special construită pentru noi. Împărtășim aceleași idei referitoare la realizarea și susținerea unor jocuri care să aibă un impact pozitiv și să reziste în timp și suntem încântați să ne unim forțele cu o asemenea echipă.

Paul Croft, cofondator și Chief Games Officer în cadrul Tonic Games Group, a completat:

Chiar și privind mai departe de viziunea noastră comună, vedem un potențial imens în această unire de forțe cu Epic Games. Fie că este vorba despre realizarea propriilor noastre jocuri sau de susținerea altor dezvoltatori în a-și duce un proiect de la stadiul de concept la cel de succes comercial, știm că împreună vom fi capabili să atingem noi culmi.

Seria declarațiilor a fost completată de nimeni altul decât Tim Sweeney, fondator și CEO al Epic Games:

Faptul că Epic Games și-a luat un angajament în a construi un univers de divertisment, capabil să depășească granițele gaming-ului, nu mai este o noutate pentru nimeni, iar Tonic Games Group împărtătește cu noi acest scop. Pe măsură ce Epic lucrează la construirea acestui viitor virtual, avem nevoie de persoane înzestrate cu talent creativ, care cunosc cum se creează jocurile video de impact, precum și alte tipuri de conținut și experiențe de acest fel.

Sursa: Epic Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News