Euro Truck Simulator 2 se pregăteşte pentru nou expansion masiv

Autor: Cosmin Aionita | 26.11.2018
Euro Truck Simulator 2 se pregăteşte pentru nou expansion masiv

Euro Truck Simulator 2 este unul dintre cele mai surprinzătoare hit-uri ale ultimilor ani, jocul celor de la SCS Software primind, de-a lungul timpului, numeroase expansion pack-uri care fie au adăugat noi regiuni geografice, fie noi vehicule. Mai mult, Euro Truck Simulator 2 a devenit într-atât de popular încât jocul este disponibil, pe Steam, chiar şi în limba română.

Se pare că SCS Software nu are de gând să se oprească aici, anunţând Beyond the Baltic Sea, un nou pachet DLC pentru Euro Truck Simulator 2, acesta urmând să fie disponibil chiar în cursul acestei săptămâni, începând cu 29 noiembrie 2018.

După cum lasă de înţeles şi din numele său, Beyond the Baltic Sea se va concentra pe reproducerea a peste 13 000 de kilometri de şosele din Lituania, Letonia, Estonia, sudul Finlandei şi anumite teritorii ruseşti, incluzând oraşele Sankt Petersburg şi Kaliningrad. În total vor fi adăugate 23 de oraşe majore noi, precum şi alte orăşele mai mici. Nu vor lipsi monumentele importante şi arhitectura caracteristică ţărilor baltice, climatul şi traficul local fiind de asemenea reprodus în detaliu. Pasionaţii vor avea de deblocat noi achievement-uri legate de traversarea Lituaniei, Letoniei şi Estoniei.

Euro Truck Simulator 2 este inclus în programul de reduceri de toamnă de pe Steam, fiind disponibil acum la un preţ de doar 4,99€. Pachetul DLC Beyond the Baltic Sea va fi lansat pe 29 noiembrie.

Euro Truck Simulator 2 Beyond The Baltic Sea

Euro Truck Simulator 2 Beyond The Baltic SeaEuro Truck Simulator 2 Beyond The Baltic Sea

Euro Truck Simulator 2 Beyond The Baltic SeaEuro Truck Simulator 2 Beyond The Baltic Sea

Urmărește Go4Games.ro pe Google News