Everreach: Project Eden, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 16.07.2019
Everreach: Project Eden, anunţat oficial

Publisher-ul Headup Games şi studioul Elder Games au dezvăluit noul joc Everreach: Project Eden, descris drept un third person action RPG cu acţiune rapidă, dar şi cu o susţinere narativă consistentă.

Povestea jocului, ce va dura în jur de opt ore, a fost concepută de Michelle Clough, fostă scenaristă pentru trilogia iniţială Mass Effect. Jucătorii vor avea ocazia de a intra în pielea Norei Harwood, membră a diviziei de securitate a Everreach, în misiunea sa de a explora planeta Eden şi de a securiza procesul de colonizare a acesteia.

Everreach: Project Eden va include mai multe tipuri de gameplay, pornind de la lupte tactice la sol şi ajungând până la urmăriri aeriene la bordul unor vehicule de mare viteză, acompaniate de un sistem de avansare în nivel, ce poate duce la deblocarea a nu mai puţin de 80 de upgrade-uri.

Pe lângă Michelle Clough, în procesul de producţie a jocului au mai fost implicaţi şi alţi colaboratori cu nume, precum Mai-Anh Tran, artistă ce a lucrat la filme precum WarCraft sau Star Trek: Beyond, aceasta realizând o parte dintre peisajele de pe planeta Eden, sau actorul D.C. Douglas, pe care fanii îl vor recunoaşte drept vocea unor personaje precum Legion din Mass Effect 2 sau Albert Wesker din seria Resident Evil.

Everreach: Project Eden va fi lansat în cursul lunii septembrie, în versiuni pentru PC (Steam) şi Xbox One. O ediţie pentru PlayStation 4 va fi, de asemenea, disponibilă până la sfârşitul acestui an.

Everreach: Project Eden

Everreach: Project EdenEverreach: Project Eden

Urmărește Go4Games.ro pe Google News