Everybody’s Gone To The Rapture, confirmat pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 04.04.2016
Everybody's Gone To The Rapture, confirmat pentru PC

După ce Microsoft a dezvăluit că are de gând să lanseze pentru PC mai multe francize care şi-au făcut un nume pe consolele Xbox (Forza Motorsport 6: Apex, Halo Wars 2 sau Killer Instinct numărându-se printre acestea), cei de la Sony, ceva mai timid, încep să ofere, la rândul lor, câteva dintre titlurile exclusive PlayStation şi pentru PC-uri. Startul a fost dat cu Helldivers, iarna trecută, ediţia de PC fiind oferită via Steam la mai bine de jumătate de an de la apariţia versiunii pentru PlayStation 4.

Seria de exclusivităţi ce-şi găsesc drumul şi către PC va fi continuată cu Everybody’s Gone To The Rapture, joc realizat de studioul The Chinese Room (Dear Esther, Amnesia: A Machine for Pigs) cu ajutorul motorului grafic CryEngine şi lansat în vara trecută pe PlayStation 4. Existenţa versiunii pentru PC a fost confirmată chiar prin intermediul contului oficial de Twitter al celor de la The Chinese Room, nefiind însă oferită o dată de lansare exactă.

Conform producătorilor, jocul a fost predat deja către Sony, părinţii PlayStation urmând să se ocupe şi de publicarea jocului pe PC. Până la apariţia lui Everybody’s Gone To The Rapture pe PC, vă lăsăm în compania câtorva imagini din această variantă a jocului, capturate, cum altfel, folosind rezoluţia 4K.

Everybody's Gone To The Rapture

Everybody's Gone To The RaptureEverybody's Gone To The Rapture

Everybody's Gone To The RaptureEverybody's Gone To The Rapture

Urmărește Go4Games.ro pe Google News