F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch, disponibil pe PC cu tehnologii NVIDIA

Autor: Cosmin Aionita | 05.10.2021
F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch, disponibil pe PC cu tehnologii NVIDIA

Proaspăt lansat pe PC prin Steam, F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch beneficiază de iluminare ray traced și de o îmbunătățire a performanței de până la trei ori grație implementării tehnologiei NVIDIA DLSS.

F.I.S.T. beneficiază de iluminare ray traced completă, care include reflexii, iluminare globală și contextuală, capabile să îmbunătățească vizibil calitatea imaginii.

Iar tehnologia DLSS promite o scalare excelentă pe toate plăcile GeForce RTX, la toate rezoluțiile, și asigură sporuri de performanță consistente la rezoluție 4K, cu Ray Tracing activat. Folosind DLSS, framerate-ul poate crește cu până la 3x la rezoluție 4K, permițând experimentarea jocului cu Ray Tracing activat în rezoluție 4K și 60 FPS pe modelul 3060Ti și multe altele!

De asemenea, tehnologia NVIDIA DLSS le permite utilizatorilor de laptop-uri dotate cu soluții video GeForce RTX să experimenteze F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch la setări maxime, cu mai multe cadre pe secundă, pentru o experiență de gaming de ultimă generație chiar și “în deplasare”.

Latență cu 45% mai mică, datorită NVIDIA Reflex

În F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch, TiGames utilizează și tehnologia NVIDIA Reflex pentru a reduce latența indusă de sistem cu până la 45%.

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch este disponibil acum, în versiuni pentru PC (Steam), precum și pentru consolele PlayStation 5 și PlayStation 4. Jocul beneficiază și de un demo gratuit pe Steam.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News