Fallout 76 a primit noi trailere animate

Autor: Cosmin Aionita | 06.09.2018
Fallout 76 a primit noi trailere animate

Bethesda a publicat o nouă serie de trailere animate pentru Fallout 76, scoţând astfel în evidenţă unele dintre elementele definitorii ale noului joc: posibilitatea de a folosi armament nuclear, necesitatea de a colabora cu alţi jucători pentru a atinge obiectivele, opţiunea de a construi diferite structuri etc.

Fallout 76 este primul joc al seriei dezvoltat special pentru a fi abordat în multiplayer. Jucătorii vor intra în pielea supravieţuitorilor din Vault 76, primii care sunt eliberaţi în lumea post-nucleară în 2102, la 25 de ani de la căderea primelor bombe.

Aceştia vor putea lucra împreună sau se vor putea confrunta pentru a răzbi în cea mai mare lume de joc open world dintr-un titlu Fallout de până acum: nu mai puţin de şase regiuni din Virginia de Vest vor putea fi explorate, fie solo, fie alături de prieteni.

Nu vor lipsi elementele clasice ale jocurilor Fallout, cum ar fi posibilitatea de a-ţi crea propriul personaj prin intermediul sistemului S.P.E.C.I.A.L., quest-urile sau confruntările cu mutanţi periculoşi, fiind adăugat aşa-numitul C.A.M.P. (Construction and Assembly Mobile Platform) ce va permite jucătorilor să construiască şi să făurească noi item-uri oriunde în lumea de joc. Prin intermediul acestui C.A.M.P se vor putea construi adăposturi, se vor putea dobândi resurse şi se va putea face negoţ cu alţi jucători din Fallout 76.

Fallout 76 urmează să fie lansat pe 14 noiembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru joc vor primi acces în viitoarea sesiune de testare beta, utilizatorii de console Xbox One urmând să aibă prioritate.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News