Far Cry Primal – ediţie de colecţie şi dată de lansare pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 16.12.2015
Far Cry Primal – ediţie de colecţie şi dată de lansare pentru PC

Ubisoft a dezvăluit data de lansare pentru versiunea de PC a jocului Far Cry Primal. Aceasta va sosi la doar o săptămână după ediţiile pentru console, pe 1 martie 2016. De asemenea, a fost dezvăluită ediţia de colecţie pentru Far Cry Primal.

Iată ce va conţine Far Cry Primal Collector’s Edition:

Conţinut fizic

• jocul Far Cry Primal
• Ambalaj de colecţie ce simulează deschiderea unui craniu de tigru cu dinţi sabie.
• Ghid pentru limbajul Wenja: ghid pentru a inţelege limbajul din joc, va conţine traduceri pentru cuvinte şi fraze din limbajul Wenja. Aceasta este o limbă special concepută pentru joc, bazată pe dialetctul proto-indo european.
• Ambalaj metalic suplimentar de tip Steelbook.
• Harta tărâmului Oros, locul de desfăşurare a acţiunii din Far Cry Primal.
• Coloana sonoră oficială a jocului, precum şi înregistrări în limba Wenja, cu expresiile de bază ale acestui limbaj.

Conţinut digital:

• Misiunile “Legend of The Mammoth”: 45 de minute de gameplay suplimentar, unde jucătorii vor avea ocazia de a intra în pielea mamutului, cel mai mare animal din Oros, în încercarea de a-şi apăra turma de atacatori.

Duel of Beasts: Un puternic spirit de rinocer îndrăzneşte să provoace mamutul. Lupta dintre cele două turme promite să fie legendară.
The Trapped Elder: Vânătorii au reuşit să captureze liderul turmei de mamuţi. Acesta trebuie eliberat şi ameninţarea oamenilor eliminată o dată şi pentru totdeauna.
Hunt The Hunter: Conducerea turmei de mamuţi într-o ofensivă finală împotriva tuturor inamicilor care ar putea-o ameninţa.

Blood Shasti Club, o armă unică, construită din os şi dinţi, purtată pe vremuri de Ull, liderul tribului Udam. Această armă este indestructibilă şi nu poate fi consumată de flăcări.
4 enhancement pack-uri: vor oferi acces la resurse rare şi posibilităţi de personalizare unice.

Far Cry Primal va fi disponibil şi într-o ediţie digitală extinsă, numită Digital Apex Edition. Aceasta va include, pe lângă jocul propriu-zis, şi tot conţintul digital oferit de Collector’s Edition.

Far Cry Primal va fi lansat pe 23 februarie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Ediţia pentru PC va fi disponibilă pe 1 martie 2016.

Far Cry Primal

Urmărește Go4Games.ro pe Google News