Far Cry Primal – King of The Stone Age Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 22.01.2016
Far Cry Primal - King of The Stone Age Trailer

Ubisoft a lansat un nou trailer pentru Far Cry Primal, dezvăluind astfel o parte din expunerea narativă a jocului. Eroul va fi Takkar, care va încerca să salveze tribul Wenja de ameninţările venite din partea canibalilor Udam, conduşi de sălbaticul Ull, precum şi de tribul Izila, adoratori ai focului, conduşi de preoteasa Batari.

De asemenea, mai jos, puteţi urmări un scurt material video dedicat autenticităţii cu care Ubisoft a creat universul şi personajele din Far Cry Primal, mergând până la recrearea limbajulului proto-indo-european caracteristic acelor vremuri.

Far Cry Primal este primul joc al seriei a cărui acţiune va avea loc în Epoca de Piatră. Eroul Takkar este un vânător experimentat, unul dintre puţinii supravieţuitori din tribul său, povestea jocului urmând să se desfăşoare în tărâmul Oros, cu peste 10 000 de ani înaintea erei noastre.

Far Cry Primal promite să fie o aventură single player de proporţii, jocul fiind dezvoltat de studioul Ubisoft Montreal, în colaborare cu Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai şi Ubisoft Kiev.

Far Cry Primal va fi lansat pe 23 februarie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Ediţia pentru PC va fi disponibilă o săptămâmă mai târziu, pe 1 martie 2016.

Far Cry PrimalFar Cry Primal

Urmărește Go4Games.ro pe Google News