Far Cry Primal – The Charge Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 08.02.2016
Far Cry Primal - The Charge Trailer

Ubisoft a lansat un nou material promoţional pentru Far Cry Primal, realizat, de această dată, cu ajutorul actorilor reali. Pe lângă promovarea noului joc al seriei Far Cry, trailer-ul de mai jos nu ratează ocazia de a se amuza pe marginea shooterelor militare, fie acestea istorice sau moderne.

Far Cry Primal este primul joc al seriei a cărui acţiune va avea loc în Epoca de Piatră. Eroul Takkar este un vânător experimentat, unul dintre puţinii supravieţuitori din tribul său, povestea jocului urmând să se desfăşoare în tărâmul Oros, cu peste 10 000 de ani înaintea erei noastre. Takkar va încerca să salveze tribul Wenja de ameninţările venite din partea canibalilor Udam, conduşi de sălbaticul Ull, precum şi de tribul Izila, adoratori ai focului, conduşi de preoteasa Batari.

Far Cry Primal promite să fie o aventură single player de proporţii, jocul fiind dezvoltat de studioul Ubisoft Montreal, în colaborare cu Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai şi Ubisoft Kiev.

Far Cry Primal va fi lansat pe 23 februarie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Ediţia pentru PC va fi disponibilă o săptămâmă mai târziu, pe 1 martie 2016.

Far Cry Primal

Urmărește Go4Games.ro pe Google News