Far Cry Primal – trailer, gameplay şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 07.12.2015
Far Cry Primal – trailer, gameplay şi imagini noi

Pe scena The Game Awards 2015, Ubisoft a dezvăluit o nouă mecanică de joc din viitorul Far Cry Primal. Astfel, eroul principal Takkar va dobândi puterea Beast Master, prin intermediul căreia va putea domestici animalele sălbatice şi le va putea folosi împotriva inamicilor. Mai mult, pe lângă un scurt trailer, a fost dezvăluit un întreg segment de gameplay din Far Cry Primal, precum şi un material de tip developer diary în care sunt oferite mai multe detalii despre abilitatea Beast Master.

Far Cry Primal este primul joc al seriei a cărui acţiune va avea loc în Epoca de Piatră. Eroul Takkar este un vânător experimentat, ultimul rămas în viaţă din tribul său, povestea jocului urmând să se desfăşoare în tărâmul Oros, cu peste 10 000 de ani înaintea erei noastre.

Pentru a reuşi să rămână în viaţă, eroul va trebui să lupte împotriva pericolelor de tot felul, de la mamuţi imenşi, la tigri cu dinţi sabie şi până la alte triburi de oameni. În aventura sa, Takkar va fi nevoit să vâneze pentru a mânca, să descopere şi să stăpânească focul, să se apere de prădători, dar şi să-şi construiască propriile arme şi unelte din oasele animalelor doborâte.

Far Cry Primal promite să fie o aventură single player de proporţii, jocul fiind dezvoltat de studioul Ubisoft Montreal, în colaborare cu Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai şi Ubisoft Kiev.

Far Cry Primal va fi lansat pe 23 februarie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Ediţia pentru PC va fi disponibilă mai târziu, în cursul lunii martie 2016.

Far Cry Primal

Far Cry PrimalFar Cry Primal

Far Cry PrimalFar Cry Primal

Far Cry PrimalFar Cry Primal

Far Cry Primal

Urmărește Go4Games.ro pe Google News