FarmCon 2021 începe astăzi. Programul complet al evenimentului

Autor: Cosmin Aionita | 21.07.2021
FarmCon 2021 începe astăzi. Programul complet al evenimentului
Foto: GIANTS Software

Anul acesta, la FarmCon 2021, vedeta principală va fi Farming Simulator 22. Evenimentul are loc online în perioada 21-23 iulie prin intermediul canalului oficial Twitch al GIANTS Software. Pe parcursul celor trei zile, fanii Farming Simulator vor avea parte de multe surprize din partea producătorilor, inclusiv prezentarea primelor secvențe de gameplay din joc.

Program FarmCon 2021

Transmisiunile vor avea loc în fiecare dintre cele trei zile la ora 21:00, ora locală a României. GIANTS a pregătit un program special pentru fiecare stream, iar cei care le vor urmări au ocazia să afle informații proaspete direct de la dezvoltatori în legătură cu mecanicile prezente în joc și alte caracteristici care nu au fost dezvăluite până acum.

  • Miercuri, 21 iulie, veți afla cum funcționeaza ciclul sezonier, noi detalii despre harta de inspirație americană Elmcreek, detalii despre producția trailerului cinematic, precum și multe altele.
  • Joi, 22 iulie, GIANTS se concentrează pe primele secvențe de gameplay din Farming Simulator 22 și pe detalii în legătură cu GIANTS Engine 9 și capabilitățile sale.
  • Vineri, 23 iulie, veți afla care sunt cele trei noi tipuri de recolte, care sunt opțiunile de personalizare din joc și în ce măsură au fost îmbunătățite sunetele. Plus o întrecere cu baloți și tractoare reale.
  • FarmCon se încheie, dar pe 24-25 iulie distracția continuă cu Sezonul 3 din Farming Simulator League. Finala va avea loc live pe 25 iulie de la ora 11:00 via Twitch și YouTube.

De asemenea, în acest interval vor avea loc prezentări, sesiuni Q&A cu dezvoltatorii, trageri la sorți și canale dedicate pe Discord unde puteți discuta direct cu GIANTS Software despre toate noutățile prezentate la FarmCon.

FarmCon este evenimentul oficial organizat anual pentru a veni în întâmpinarea comunității de modderi, dezvoltatori și jucători de Farming Simulator. Din 2016, fanii se pot întâlni la FarmCon și pot comunica direct cu GIANTS Software sau cu alți pasionați ai seriei.

Farming Simulator 22 va fi disponibil în România pe 22 noiembrie 2021 în magazinele de profil, cu prețuri recomandate începând de la 199,90 lei pentru versiunea PC și 249,90 lei pentru console. De asemenea, toate versiunile comercializate în România vor include localizare în limba română pe cutia produsului și în joc.

FarmCon 2021
Foto: GIANTS Software

Sursa: Netzah Game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News