Farming Simulator 22 la Gamescom 2021: hartă nouă și conținut Season Pass pentru primul an

Autor: Cosmin Aionita | 30.08.2021
Farming Simulator 22 la Gamescom 2021: hartă nouă și conținut Season Pass pentru primul an
Foto: GIANTS Software

Farming Simulator 22 a fost prezent în cadrul Gamescom 2021 cu un stream oficial, difuzat la sfârșitul săptămânii trecute. Cu această ocazie, a avut loc prezentarea unei hărți noi pentru joc, inspirată de zona mediteraneană. Această nouă hartă este ideală pentru noile culturi prezente în Farming Simulator 22, precum cele de struguri, măsline și sorg. Noul trailer prezentat cu ocazia Gamescom dezvăluie astfel și ultima dintre cele trei hărți incluse în pachetul disponibil la lansare, împreună cu multe alte utilaje agricole.

Cu ocazia Gamescom 2021, GIANTS Software a anunțat și primul Season Pass. Farming Simulator 22 oferă la lansare mai mult conținut ca niciodată și anume trei hărți, peste 400 de utilaje agricole, precum și mecanici noi de gameplay, cum ar fi sezonalitatea și lanțurile de producție. Jucătorii vor putea însă obține și mai mult conținut pe parcursul primului an prin intermediul Season Pass-ului, ce include trei pachete extra și o expansiune. În plus, jocul va beneficia și de update-uri gratuite de conținut pe parcursul anului ce urmează.

Farming Simulator 22
Foto: GIANTS Software

Christian Ammann, CEO GIANTS Software, a comentat:

Nu vom rata ocazia de a participa la Gamescom cu Farming Simulator 22. Jocul se află în faza finală de dezvoltare și suntem mândri că putem prezenta mai multe detalii la cea mai mare expoziție a jocurilor video din lume și că le putem arăta fanilor și jucătorilor primul nostru trailer de gameplay cu noua hartă europeană.

Farming Simulator 22 va fi disponibil în România din 22 noiembrie 2021, cu prețuri recomandate începând de la 199,90 lei pentru versiunea PC și 249,90 lei pentru console. De asemenea, toate versiunile comercializate în România pe canale oficiale de distribuție vor include și localizare în limba română pe cutia produsului și în joc.

Farming Simulator 22
Foto: GIANTS Software

Sursa: Netzah Game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News