Farming Simulator 22 promite activități noi de prelucrare a solului

Autor: Cosmin Aionita | 11.10.2021
Farming Simulator 22 promite activități noi de prelucrare a solului
Foto: GIANTS Software

GIANTS Software propune noi mecanici de gameplay pentru viitorul Farming Simulator 22.

Mulcirea (operațiunea de acoperire a solului cu o gamă largă de materiale de natură organică sau anorganică), culegerea pietrelor și tăvălugirea solului sunt trei tipuri de activitati ce îmbunătățesc experiența agricolă virtuală printr-o simulare și mai realistă a activităților derulate într-o fermă și au ca scop creșterea calității solului.

Farming Simulator 22
Foto: GIANTS Software

Mulcirea este cunoscută celor care se ocupă cu grădinăritul, care folosesc de obicei așchii de lemn. În Farming Simulator 22, mulcirea are ca scop obținerea unor rezultate mai bune prin creșterea calității solului folosind iarbă. Astfel, spațiile goale dintre șirurile de viță de vie sau dintre măslini vor fi acoperite cu iarbă pentru a împiedica creșterea plantelor dăunătoare.

Pietrele sunt noul inamic al fermierilor virtuali

Fermierii nu se luptă doar cu plantele dăunătoare, ci și cu pietrele ce pot fi scoase la suprafață în timpul aratului sau cultivării. Pentru a evita distrugerea unor utilaje agricole, jucătorii vor fi nevoiți să le îndepărteze. În funcție de mărimea lor, acestea trebuie ori culese, ori introduse sub patul germinativ al solului, cel puțin pentru o perioadă limitată de timp.

Farming Simulator 22
Foto: GIANTS Software

Tăvălugirea duce la rezultate mai bune și este o activitate plăcută

Tăvălugul este un utilaj agricol spectaculos prin intermediul căruia se obține tasarea și nivelarea solului. Ulterior operațiunii de semănare, fermierii pot obține culturi mai bogate datorită tasării și nivelării, facilitând punerea în contact a semințelor cu solul.

Farming Simulator 22
Foto: GIANTS Software

Un teren care arată bine este o încântare pentru ochii fermierului

Fermierii virtuali cu un spirit bun de observație vor aprecia noile texturi ale solului din Farming Simulator 22. Practic, toate texturile solului au fost refăcute, ceea ce aduce un plus de diversitate dar și o reprezentare mult mai autentică a diverselor forme în care se prezintă solul pe parcursul anului.

Farming Simulator 22 va fi disponibil în România pe 22 noiembrie 2021, cu prețuri recomandate începând de la 199,90 lei pentru versiunea de PC și 249,90 lei pentru console. Toate versiunile comercializate în România vor include localizare în limba română pe cutia produsului și în joc.

Sursa: Netzah Game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News