Farming Simulator 22 va avea multiplayer cross-play

Autor: Cosmin Aionita | 20.09.2021
Farming Simulator 22 va avea multiplayer cross-play
Foto: GIANTS Software

GIANTS Software a confirmat una dintre cele mai râvnite caracteristici ale modului multiplayer din Farming Simulator 22: este vorba despre cross-play, toți jucătorii urmând să se poată bucura de activitățile agricole împreună și să își modifice personajul conform stilului propriu datorită noului creator de personaje implementat în joc.

Ferma unește toți fermierii de pe PC și console

Grație funcției cross-play, fermierii virtuali vor putea juca Farming Simulator 22 împreună, indiferent de platforma pe care o preferă. Fanii se vor putea juca împreună independent de platforma aleasă pentru a rula jocul, iar experiența cooperativă dă frâu liber imaginației odată ce jocul va fi disponibil pe data de 22 noiembrie atât pentru PC, cât și pe consolele PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 și Xbox One.

Boris Stefan, Head of Publishing GIANTS Software, a afirmat:

Implementarea cu succes a funcției cross-play este un mare pas înainte pentru experiența multiplayer din seria Farming Simulator. Cu jocul devenind din ce în ce mai popular în toată lumea și cu numărul fanilor crescând atât pe PC, cât și pe console, am reușit să-i aducem pe toți împreună fără niciun fel de restricții. Agricultura cooperativă evoluează!

Farming Simulator 22 cross-play
Foto: GIANTS Software

Mai multe personaje distincte

Cu și mai mulți fermieri ce împart același teren virtual pentru a se ajuta unul pe celălalt, jucătorii se vor bucura să afle că vor avea la dispoziție și mai multe opțiuni pentru a-și modifica personajele: modele noi de personaje, coafuri, haine și accesorii noi. Opțiunile disponibile pentru îmbrăcăminte includ haine de brand din partea Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere și alte branduri importante din industrie. Companiile germane ELTEN și Engelbert Strauss sunt de asemenea reprezentate cu o serie de echipamente speciale.

Roman Pelypenko, Senior Character Artist, a afirmat:

Farming Simulator este o bucurie pentru foarte mulți fani care joacă în multiplayer, ori cu prietenii după o zi grea de muncă ori în scenarii de tip role-play preferate de către creatorii de conținut pasionați de joc. Suntem bucuroși că putem să le oferim și mai multe posibilități pentru personajele lor.

Farming Simulator 22 va fi disponibil în România cu prețuri recomandate începând de la 199,90 lei pentru versiunea de PC și 249,90 lei pentru console. De asemenea, toate versiunile comercializate în România vor include localizare în limba română pe cutia produsului și în joc.

Farming Simulator 22 cross-play
Foto: GIANTS Software
Urmărește Go4Games.ro pe Google News