Farming Simulator 22 va fi localizat în limba română

Autor: Cosmin Aionita | 22.04.2021
Farming Simulator 22 va fi localizat în limba română
Foto: GIANTS Software

Descris drept „jocul de simulare agricolă cu vânzări de milioane de unități”, Farming Simulator revine și anul acesta! Astfel, Farming Simulator 22 va fi lansat pentru PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One și Mac în cel de-al patrulea trimestru al anului 2021. Acest joc nu este doar dezvoltat de GIANTS Software, ci și publicat de compania elvețiană.

Noutăți pentru fermierul din tine

Cu noi funcții și îmbunătățiri, Farming Simulator 22 va permite fiecărui “fermier de birou” să-și dezvolte ferma într-un mod cât mai creativ, indiferent de vârstă sau profesia reală. Ca noutate, jocul va putea fi abordat de unul singur sau în mod multiplayer cooperativ, pentru 8 jucători pe console și 16 jucători pe PC și Mac. De asemenea, nu vor lipsi noi tipuri de culturi, hărți noi, utilaje noi și companii noi. Mai mult, jucătorii vor fi nevoiți să se pregătească de variațiile meteorologice aduse de schimbarea anotimpurilor: va trebui să întrețineți culturile și pe timp de iarnă!

Prin Farming Simulator 22, producătorii promit un joc mult mai complex, iar libertatea de acțiune a jucătorilor va fi împinsă la cele mai înalte cote din toată istoria seriei. Două hărți noi plus harta alpină actualizată Erlengrat vor evidenția mai multe tipuri de operațiuni agricole, necesare din cauza alternanței sezoniere.

Farming Simulator 22

 

Cu peste 400 de utilaje și unelte din partea a peste 100 de companii specializate, inclusiv categorii noi de echipament, jucătorii se pot aștepta la un nivel mai realist al simulării. Totuși, chiar și pentru jucătorii noi va fi extrem de simplu să înceapă o carieră de fermier și să se familiarizeze cu toate operațiunile agricole tipice.

Christian Ammann, CEO GIANTS Software, a declarat:

Creștem împreună cu jocurile noastre, iar rezultatul ambițiilor noastre va fi o piatră de hotar în istoria seriei și a companiei noastre, care acum s-a transformat într-un publisher independent, cu un control deplin asupra produsului său.

Lumi agricole mult mai vaste și captivante

Bazat pe GIANTS Engine 9, Farming Simulator 22 vine la pachet cu o serie de îmbunătățiri tehnologice precum comportamentul AI realist și lumile mult mai detaliate. De exemplu, sunetele motoarelor de tractor sunt acum mult mai realiste datorită implementării acustice a selecției vitezei, dar și a reverberațiilor graduale.

Producătorii promit și o mai bună performanță pe toate platformele, cu suport pentru DirectX 12 pe PC, streaming de texturi, optimizare multi-threading, anti-aliasing temporal, precum și multe alte optimizări. Viitorul joc al seriei Farming Simulator ar trebui să beneficieze de un spor de performanță pe toate platformele – ceea ce va conduce la realizarea de mod-uri complexe pentru ca jucătorii să se bucure de și mai mult conținut.

Farming Simulator 22 va fi disponibil în România cu prețuri recomandate începând de la 199,90 lei pentru versiunea de PC și 249.90 RON pentru edițiile de console. De asemenea, toate versiunile comercializate în România vor fi localizate în limba română, atât în ceea ce privește ambalajul produsului, cât și jocul propriu-zis. Mai multe detalii legate de data de lansare, data de începere a precomenzilor precum și multe alte noutăți în legatură cu Farming Simulator 22 vor fi anunțate în curând.

Farming Simulator 22

Sursa: Netzah Game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News