Farming Simulator 22 va primi un expansion pack și o ediție Platinum

Autor: Cosmin Aionita | 14.07.2022
Farming Simulator 22 va primi un expansion pack și o ediție Platinum
Foto: GIANTS Software

Farming Simulator 22 va primi “tratamentul platinum” cu noi companii, noi utilaje agricole, o nouă hartă și multe alte noutăți. După ce a fost anunțat parteneriatul cu Volvo Construction Equipment și cu Volvo Trucks, GIANTS Software dezvăluie acum și proiectul care va include aceste utilaje. Plus mecanici noi de gameplay și multe alte îmbunătățiri.

  • Expansiunea Platinum include utilaje de la Volvo Group, precum și de la alte companii
  • Ediția Platinum include jocul de bază Farming Simulator 22 plus expansiunea Platinum
  • Lansarea are loc pe 15 noiembrie pentru PC și console
  • Aceasta versiune include peste 40 de utilaje noi pentru un total de peste 500
  • Nouă hartă, noi mecanici de gameplay și noi lanțuri de producție
Farming Simulator 22 Platinum
Foto: GIANTS Software

IMPEX, John Deere, Koller, Komatsu, Pfanzelt, Schwarzmüller și multe alte companii sunt reprezentate alături de Volvo Group printre cele peste 40 de utilaje noi care îmbunătățesc experiența agricolă și forestieră. Printre ele se află Volvo L200 High Lift pentru transportul buștenilor, John Deere 843L-II și John Deere FD55 pentru tăiatul și transportul buștenilor.

Silverrun Forest este noua hartă a expansiunii Platinum, fiind acoperită de pădure și dezvăluind noi posibilități. Jucătorii vor aprecia noile misiuni cu tematică forestieră, vor planta tipuri noi de copaci și chiar vor construi o barcă. Noua hartă include o mulțime de puncte de interes și aduce cu sine lanțuri noi de producție, bazate pe prelucrarea buștenilor tăiați.

Boris Stefan, Head of Publishing la GIANTS Software, a comentat:

Ceea ce am cultivat pentru a atinge stadiul Platinum este cea mai diversificată și cuprinzătoare experiență de farming virtual pe care acest gen de joc o poate oferi.

Farming Simulator 22 Platinum
Foto: GIANTS Software

În ediția Platinum, peste 500 de utilaje de la peste 100 de companii producătoare de utilaje agricole din toată lumea vor fi la dispoziția jucătorilor pentru o mulțime de activități agricole, forestiere și zootehnice.

Farming Simulator 22 va continua să crească și în viitor. Expansiunea Platinum este inclusă în Year 1 Season Pass sau poate fi achiziționată separat începând cu data de 15 noiembrie pe PC prin intermediul partenerilor retail din România.

Ediția Platinum a jocului Farming Simulator 22 va fi disponibilă tot din data de 15 noiembrie pentru PC, PlayStation 4, PlayStation 5 și Xbox Series X/Xbox One prin intermediul partenerilor retail din România.

Sursa: Netzah Game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News