Filmul Mortal Kombat va primi o continuare. Cine va scrie scenariul

Autor: Cosmin Aionita | 27.01.2022
Filmul Mortal Kombat va primi o continuare. Cine va scrie scenariul
Foto: Warner Bros. Pictures

Se pare că responsabilii de la New Line Cinema, ce aparține de Warner Bros., au fost mulțumiți de prestația celui mai nou film din universul Mortal Kombat, lansat în primăvara anului trecut. Aceștia au dat undă verde realizării unei continuări pentru această peliculă. De această dată însă, studioul l-ar fi recrutat pe Jeremy Slater pentru a scrie scenariul acestui „Mortal Kombat 2”.

Slater nu duce lipsă de experiență în domeniu: a fost scenaristul principal al serialului Moon Knight, al cărui prim sezon urmează să debuteze pe Disney+, și a contribuit la redactarea scenariului pentru viitorul film Uprising pentru Netflix, precum și pentru adaptarea romanului The Tommyknockers, scris de Stephen King, pentru marele ecran. Din lista de realizări ale lui Slater merită amintite și dezvoltarea seriei The Umbrella Academy pentru Netflix, dar și crearea și gestiunea serialului The Exorcist pentru Fox.

Recentul film Mortal Kombat a fost lansat în luna aprilie a anului trecut, în plină pandemie de COVID-19, atât în cinematografe (acolo unde acestea au fost deschise), cât și prin intermediul serviciului de streaming HBO Max. În ciuda condițiilor potrivnice în care și-a făcut apariția, filmul Mortal Kombat a urcat pe primul loc în box office după weekend-ul de debut, menținându-se în topul celor mai urmărite producții de pe HBO Max.

Filmul a fost regizat de Simon McQuoid, produs de James Wan, de scenariu fiind responsabil Greg Russo. În distribuția filmului și-au făcut apariția actorii Jessica McNamee (Sonya Blade), Ludi Lin (Liu Kang), Hiroyuki Sanada (Scorpion), Tadanobu Asano (Raiden), Mehcad Brooks (Jax), Josh Lawson (Kano), Chin Han (Shang Tsung), Joe Taslim (Sub-Zero), Sisi Stringer (Mileena), Max Huang (Kung Lao) și Lewis Tan (în rolul noului personaj Cole Young).

Cel mai recent joc al seriei – Mortal Kombat 11 – este disponibil acum pe toate platformele: consolele PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, dar și pentru PC și platforma de cloud gaming Google Stadia.

Sursa: Deadline

Urmărește Go4Games.ro pe Google News