Filmul Sonic The Hedgehog a fost amânat

Autor: Cosmin Aionita | 27.05.2019
Filmul Sonic The Hedgehog a fost amânat

În urma reacţiei negative a publicului faţă de primul trailer oficial al viitorului film Sonic The Hedgehog, cei de la Paramount Pictures au luat decizia de a amâna lansarea peliculei pentru a încerca să corecteze câteva dintre neajunsurile sale.

Reacţia comunităţii a fost puternică, principala plângere fiind legată de modul în care era portretizat chiar personajul principal al filmului – ariciul Sonic –, eroul seriei omonime de platformere de la SEGA, care stă şi la baza acestei creaţii cinematografice. De altfel, regizorul Jeff Fowler a confirmat deja că, în urma feedback-ului primit de la fani, personajul Sonic va fi complet refăcut pentru versiunea finală a filmului.

De asemenea, tot prin intermediul contului personal de Twitter, regizorul Jeff Fowler a dezvăluit şi noua dată de lansare a filmului Sonic The Hedgehog: premiera a fost reprogramată pentru 14 februarie 2020 (iniţial, filmul era aşteptat în luna noiembrie a acestui an).

Pelicula va urmări aventurile ariciului albastru Sonic (a cărui voce va fi interpretată de Ben Schwartz), care, împreună cu noul său prieten pământean Tom Wachowski (interpretat de James Marsden), încearcă să stopeze planurile malefice ale Doctorului Robotnik (în rolul căruia îl regăsim pe Jim Carrey).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News