For Honor a primit un nou trailer

Autor: Cosmin Aionita | 23.07.2015
For Honor a primit un nou trailer

For Honor a fost una dintre suprizele cu care Ubisoft a hotărât să “atace” E3-ul din acest an. Din păcate, pentru noi, cei care am urmărit conferinţele de presă în direct pe Internet, jocul celor de la Ubisoft Montreal mai mult a reuşit să ridice o serie de semne de întrebare, prezentarea celor de la Ubisoft fiind mai degrabă confuză.

Totuşi, situaţia a fost oarecum clarificată de presa de profil care a avut ocazia să încerce jocul la faţa locului, For Honor fiind descris drept un joc de lupte corp la corp multiplayer, în care acţiunea are loc în Evul Mediu şi jucătorii au posibilitatea de a întruchipa războinicii acelor vremuri: cavaleri, vikingi sau chiar samurai. Fiecare dintre aceştia vor avea propriile arme, echipamente şi abilităţi, precum si posibilităţi de personalizare. Se pare că For Honor s-a bucurat de aprecieri din partea criticilor de specilitate, după cum reiese sş din noul trailer lansat de Ubisoft.

For Honor are la bază sistemul de luptă denumit “Art of Battle”, prin intermediul căruia jucătorilor li se oferă controlul exact al armelor cu care sunt echipaţi luptătorii. Confruntările multiplayer se pot desfăşura între maximum opt jucători umani, acompaniaţi în luptă de o sumedenie de forţe aliate controlate de AI-ul jocului.

For Honor este construit de echipa de la Ubisoft Montreal pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One, folosind motorul grafic AnvilNext (acelaşi din spatele seriei Assassin’s Creed). Ubisoft nu a confirmat încă o dată de lansare exactă pentru For Honor.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News