For Honor – clase în multiplayer, Closed Alpha şi ediţie de colecţie

Autor: Cosmin Aionita | 25.08.2016
For Honor - clase în multiplayer, Closed Alpha şi ediţie de colecţie

După ce a dezvăluit faptul că For Honor va avea o campanie single player completă, Ubisoft şi-a întors din nou atenţia asupra componentei multiplayer din acest joc. Astfel, la Gamescom 2016 a fost dezvăluit faptul că fiecare tabară din For Honor – cavalerii, samuraii şi vikingii – va beneficia de câte patru clase de luptători, jocul urmând să fie livrat cu 12 clase de personaje jucabile. Toate acestea vor putea fi personalizate în detaliu, mai multe informaţii fiind oferite în clipurile video de mai jos.

For Honor

De asemenea, a fost confirmat faptul că jucătorii vor putea încerca componenta multiplayer a jocului în cadrul sesiunii de testare Closed Alpha, care va avea loc în perioada 15-18 septembrie 2016. Cerinţele de sistem pentru această versiune pot fi consultate aici.

Nu în ultimul rând, a fost dezvăluită ediţia de colecţie a jocului For Honor, al cărei conţinut poate fi admirat în imaginea de mai jos (da, într-adevăr, aceasta va conţine coifurile aferente celor trei facţiuni din joc).

For Honor

For Honor este realizat de studioul Ubisoft Montreal şi este aşteptat pe 14 februarie 2017, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

For HonorFor Honor

For HonorFor Honor

For HonorFor Honor

For HonorFor Honor

For Honor

 

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News